Pages

tiistai 18. joulukuuta 2012

Toipilaat

Kotimme on toiminut muutaman päivän toipilaskotina. Ensimmäinen potilas saapui meille torstaina. Lempi oli steriloitavana ja tuli sitten toipumaan tänne ”maalle”. Lempi kun asuu kerrostalon kolmannessa kerroksessa, niin näin vältyttiin portaissa kiipeily heti leikkauksen jälkeen.

Lempin toipuminen on sujunut hienosti. Ensimmäisenä yönä käytiin kerran pissakeikalla ulkona, mutta muuten yö sujui suhteellisen rauhallisesti. Seuraavat yöt nukuttiinkin sitten jo normaalisti. Lempi on jo kotona ja siellä kaikki on OK.

 Kaikenmaailman tötteröitä sitä joutuu päässään pitämään ;)

 Oi joi, olo on vielä hieman kurja.

Ja sitten Inka… Inkalta murtui ja irtosi viikko sitten oikea etukulmahammas (komplisoitu kruunumurtuma). Hampaasta jäi osa paikoilleen ja se leikattiin eilen pois eläinlääkäri Tessan toimesta (Porin Eläinlääkäripalvelut). Inka oli leikkauksen jälkeen hyvin hiljaista tyttöä, eikä ole tänäänkään paljoa riehunut. Ruoka maistui aamulla, mutta muuten Inka on nukkunut hyvin hiljaa peiton alla :)

Voi tätä kurjuutta!

Inka hieman pöllyissä :)


2 kommenttia:

  1. Oi oi, rapsutuksia molemmille toipilaille ! Taitavat kyllä molemmat potilaat olla jo ihan voimissaan ja "normaaleita" :D

    VastaaPoista
  2. Lempi ja sen emäntä kiittävät hyvästä hoidosta. Täällä ollaan jo täysin parantuneita ja vauhtia riittää vähän liiankin kanssa. Pehmolelut on suolistettu ja matot kasassa, vaikka kuinka koittaa toppuutella. Ja ulkoilu on yhtä juhlaa!!!

    VastaaPoista