Pages

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Tyhjä kilpailukirja

Ja tänään oli se suuri päivä, kun me Inkan kanssa aloitimme kisauran. Suuntasimme Ylöjärven Koirakerho ry:n järjestämiin agilityn virallisiin kisoihin. Olin ilmoittanut meidät C kisaan, joka oli hyppyrata. Ensimmäistä kertaa kun kisoissa oltiin, niin Inka mittautettiin. Ja kas kummaa, maksikoiraksi se luokiteltiin ;)

Aamupäivä meni vähän niin kuin sumun peitossa, kun vähän siinä jännittikin. Puolen päivän aikaan pääsimme tutustumaan rataan, joka osoittautui ihan kelpo radaksi näin ekakertalaiselle. Tuomarina meillä oli tänään Sisko Pulkkinen. Mahdollisuudet oli kyllä suorittaa rata hyväksytysti, mutta näin ei käynyt. En osaa analysoida rataamme, joten totean vain, että Inka ei suorittanu kolmatta hyppyestettä vaan syöksyi suoraan seuraavana olleeseen putkeen. Ohjaajan moka ja hylkyhän siitä tuli! No ei muuta ku jatkettiin rataa ja ihmeen hyvinhän tuo loppu meni.

Päivän plussat:
  • Inka ei varastanut lähdössä
  • Inka ei näykkinyt ohjaajaansa radalla
  • kepit meni mallikkaasti
  • ohjaaja ei unohtanut rataa ;)
Päivän miinukset:
  • ohjaajan moka kolmannella esteellä ja sillee...
  • ei saatu edes HYL -merkintää kilpailukirjaan, tylsää!

Hylystä huolimatta ei kyllä yhtään masenna. Päinvastoin, päivähän oli vallan loistava. Taisi kisakärpänen iskeä! Mukana karkeloissa oli myös siskoni Suski ja Pihka-briardi, jotka tietysti loistivat hienoilla ratasuorituksillaan, ONNEA! Ja olihan paikalla muitakin tuttuja. Riitta esimerkiksi oli todistamassa, kun me Inkan kanssa ilmoittauduttiin ensimmäistä kertaa kilpailupaikalla päivän kisoihin. Riitta kyllä samalla todisti senkin, että kilpailukirja oli täytetty tietyiltä osin hieman väärin ;)

Suski kuvasi menoamme:

Inkalla on asiaa lähdössä - joko mennään?!

Putkesta ulos ja vauhdilla kepeille!

 Ja näin me edetään hylystä huolimatta :)

KIITOS kaikille tutuille kannustuksesta ja tosi mukavasta päivästä! Me kyllä uskalletaan Inkan kanssa lähteä uudelleen kisaamaan. Täällä jo surffaillaan ja etsitään seuraavia kisoja...

5 kommenttia:

  1. Siittä se lähtee !
    Hyvä lähtö on jo puoli voittoa ;)
    Lisää vaan treeniä ja kisarutiinia niin eiköhän sinne kisakirjaankin joskus tule merkintöjä :)

    VastaaPoista
  2. Hienoa tytöt !! =) Uusia kisoja kohti vaan !=)

    Riitta ja luppakorvat

    VastaaPoista
  3. GRATTIS till en lyckad tävlingsdebut! Raumalta ja Porista löytyy kisoja lähiaikoina... Pieni vinkki vaan! ONNEA ja TSEMPPIÄ! Teidän kisakirja ei varmasti ole tyhjä kauan. :)

    VastaaPoista
  4. Johanna, Halla ja Hyrskymyrskynen28. toukokuuta 2012 klo 11.52

    Vautsi! Hienoa että Inka the Raketti on päässyt virallisille agiradoille näyttämään miten whippet kulkee (ja sehän kulkee)! Tsemppiä jatkoon, ja ihan varmasti tulee kisakirjaan täytettä! :)

    VastaaPoista
  5. Hienosti meni, onnea seuraaviin kisoihin !

    Miko ja Aku&Roope

    VastaaPoista