Pages

torstai 17. toukokuuta 2012

Festarimeininkiä

Sateenvarjo on yleensä tuuskan nuuskana festarireissun jälkeen. Tai no ei enää moneen vuoteen ole ollut, kun niitähän ei nykyään sinne saa edes viedä. Lempi oli saapunut Harjavaltaan kyläilemään, joten pitihän sitä lähteä yhdessä metsälenkille. Inkalle ja Lempille tuli jossain vaiheessa keskenään pientä kärhämää ja emäntä fiksuna yritti erottaa tyttöjä toisistaan sateenvarjolla. Rähisevien koirien väliin ei kannata lykätä omia sormiaan eikä näköjään sateenvarjoakaan. Tilanne oli suht nopeasti ohi ja jäljelle jäi vain hajonnut sateenvarjo!

Festarisateenvarjo ;)

Metsälenkiltä suuntasimme Lännen Vinttikoirat ry:n järjestämiin kesän ensimmäisiin maastojuoksuharjoituksiin. Olimme paikalla hieman yli kuuden ja paikalla oli yllättävän paljon porukkaa. Sadekeli ja Suomi-USA-peli ei ollut karkoittanut ihmisiä pois hiekkakuopalta.

Ilmoittautumistaulu ja muovirasia osallistumismaksua varten

Inkan lähtönumero oli 21. Ensimmäinen koira juoksi kuudelta. Aika meni kuitenkin mukavasti muita koiria seuratessa ja omia koiria välillä ulkoiluttaessa. Inka pääsi juoksemaan "pupun" perään puoli kahdeksalta. Vauhtia riitti hieman liikaakin, mutkat kun menivät aivan liian pitkiksi. Huomasi, että siitä on aikaa, kun viimeksi oltiin käyty maastoharkoissa. Tänä vuonna meitä kuitenkin onnistaa, kun agilityharjoitukset ovat tiistaisin. Pääsemme siis sen suhteen osallistumaan maastoon joka kerta :)

 Yksinäinen viehekone :)

Lempi emäntänsä kanssa hieman syrjässä seuraamassa kummaa menoa ;)

Tästä se kesä sitten lähtee pikkuhiljaa käyntiin. Agilityharjoitukset alkoivat jo viime viikolla. Olemme ryhmässä "kisavalmiit". Mukavaa porukkaa tuntuu ryhmässä olevan, joten edessä tulee olemaan kivoja kesäiltoja agikentällä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti