Pages

lauantai 11. kesäkuuta 2011

Paimennusta, keppejä ja lämpöä

Tiistaina lähdin siskoni mukaan Lietoon katsomaan paimennusta. Suski ja Pihka aloittivat toukokuun alussa paimennuksen perusteet kurssin Kaisa Hilskan (Koirataito) opastuksella. Nyt oli vuorossa kurssin viimeinen kerta. Olin alussa hiukka pallo hukassa, enhän ollut moista touhua aikaisemmin käynyt katsomassa. Illan aikana kävi selväksi ettei paimentaminen ole niin yksinkertaista, kun luulisi. Hieno harrastus, nyt vaan lammasfarmi pystyyn sinne Pelholan pelloille :)

Keskiviikkona päästiin Inkan kanssa harjoituksiin. Illan teemana olivat kepit. Mukavasti kepit sujuvatkin jo toiselta puolelta, mutta toisen puolen kanssa meillä on edelleen vaikeuksia, siispä harjoitellaan lisää. Hellepäivän vuoksi otettiin keppiharjoituksen lisäksi pari pientä radanpätkää. Toinen rata suoritettiin hiljaisesti
eli ohjaajan piti pitää suunsa supussa ja olla hiljaa. Hyvin mielenkiintoinen harjoitus kaiken kaikkiaan. Enpä olisi uskonut miten hienosti Inka seurasi vain käden ja kropan ohjausta!

Viikko on ollut helteinen. Ollaan oltu kolmenkymmenen plusasteen tuntumassa monena päivänä. Tänä aamuna lähdettiin aikaisin aamulla Lempin ja Inkan kanssa metsään. Sen jälkeen tytöt pääsivät polskimaan Kokemäenjokeen ja juoksemaan pitkin nurmiaukeeta. Inka spurttasi oikein kunnolla, ei ollut kantoja eikä puskia tiellä :) Alla Tainan ottamia kuvia.

Täältä tullaan!

Lempi on notkea ja nopsa metsässä, mutta aukeella Inka on voittaja ;)

Hienooooo!

Ja lopuksi pientä kuviokelluntaa :)

2 kommenttia:

  1. Ai kauheeta kun Inka on tuossa viimeisessä kuvassa huvittavan näköinen :D

    VastaaPoista
  2. Olisit ollu paikan päällä, ei voinu ku nauraa :D

    VastaaPoista