Pages

perjantai 24. kesäkuuta 2011

Keskikesän juhlaa

Keskiviikkona meillä oli kesän viimeiset agilityharjoitukset. Ohjelmassa oli pienimuotoiset kisat. Tilanne otettiin "puolitosissaan", jotta saisimme hieman tuntumaa siihen, miten kisoissa tulisi toimia. Paikalla olivat ohjaajat Riitta ja Suski, jotka toimivat sihteerinä ja ajanottajana. Tuomarina toimi Kaitsu. Rataantutustumisen jälkeen alkoivat kisat ja me pääsimme Inkan kanssa radalle toisena.

Olin suht tyytyväinen meidän suoritukseen. Vitosia sateli (hylkyä ei annettu) sen verran, että lopputulos oli 30 ratavirhettä. Viisi virheistä tuli kielloista (2 x kepit, aita, putki ja A) ja yksi vitonen tuli puomin alastulosta. Ihanneaika alitettiin parilla sekunnilla. Kisan jälkeen kävimme läpi radan ongelmakohtia ja lopuksi nautimme kahvit. Kiitos tuomaristolle kannustuksesta ja kaikille harjoittelukavereille mukavasta alkukesästä! Toivottavasti nähdään taas syksyllä :)

Tavaksi on tullut viettää keskikesän juhlaa kotinurkilla. Sama perinne jatkuu tänäkin vuonna. Aattoaamuna hurautimme hakemaan perunoita ja muita herkkuja paikallisen maanviljelijän luota. Samalla reissulla poikkesimme Pelholassa. Ensin kävimme pienellä kävelyretkellä ja poimimme mukaamme juhannuskukkia. Suski oli väsännyt ohjurit keppeihin ja me pääsimme Inkan kanssa harjoittelemaan niiden toimivuutta. Sitten takaisin kotiin rauhoittumaan ja illalla vietetään keskikesän juhlaa perhepiirissä.

Keppiharjoittelua ohjureiden avulla.

Ja lopussa palkka :)
Ja näin koira otetaan oikeaoppisesti haltuun ;)

Aurinkoista ja mukavaa Juhannusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti