Pages

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Viikonloppu ulkoiltiin

Eilen lauantaina vietettiin HPSH:n ulkoilupäivää. Paikan päälle oli tullut mukavasti koiraihmisiä, mm. Pelholalaiset. Saimme nauttia auringonpaisteesta ja tarjolla oli kahvin ja pullan lisäksi myös makkaraa. Kyllä grillimakkara maistui sitten hyvältä!

Inkalla oli kovasti asiaa :)

Tänään ajelimme bongailee lintuja. Suuntasimme kohti Raijalanjärven lintutornia. Emme olleet aiemmin käyneet siellä, mutta löysimme helposti perille. Paikalla oli joukko konkareita hienojen kiikareitten kanssa. Mekin kiipesimme Pertun kanssa torniin ja tiirailimme lintuja omalla pikku kiikarillamme. Olis se komiaa omistaa kunnon kiikari ja kamera!

Inka odottaa autossa - autolla pääsee ihan tornin
viereen ja kuva onkin otettu tornin ylätasanteelta.

Tunnistimme pellolta laulujoutsenia ja kurkia sekä jotain hanhia. Lähellä oli myös karjaa laitumella. Komian tornin ovat vankilan asukkaat rakentaneet. Torni ei kyllä vedä vertoja Puurijärven mahtavalle Kärjenkallion lintutornille. Ja sitä merikotkaa ei sitten vieläkään nähty. Tässä linkki tosibongareitten lintuhavaintoihin.

Kyllä ne joutsenet tuolla on ;)  Ja muutama mikälie hanhi.

Iltapäivällä oltiin vielä Lempin ja Tainan kanssa metsälenkillä. Metsätie oli vielä osittain lumessa, mutta metsä oli jo sulanut paikoin kokonaan lumesta. Ja se tiesi sitä, että sit mentiin. Inka viiletti pitkin metsää tuhatta ja sataa ja Lempi ei jäänyt ollenkaan vauhdista. On se nopsa hoffiplikka ;)

Lempi ja Inka vauhdissa!  (kuvan otti Taina)

1 kommentti:

  1. Teilläkin on ollut varsin ulkoilupitoinen viikonloppu, ja mikäs siinä, ilmat on olleet kyllä suotuisia. Toi Raijalanjärven torni taitaa olla niitä uusia, tarvinnee itekkin joskus poiketa.

    Ja Kaapon uurna oli hieno :)

    VastaaPoista