Pages

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Lomailua

Viikon verran lomaa pimeän talven jälkeen, ihanaa! Ja mitäs me ollaan saatu aikaiseksi. Viikko sitten ainakin kisattiin Inkan kanssa niin maan kauheesti. Lauantaina suunnattiin Lempäälään TamSK:n järjestämiin kisoihin. Oli muuten varmaan talven kamalin ajokeli tuona aamuna!!! Tuomarina kaikilla radoilla maksi ykkösille oli Salme Mujunen. Olin kuullut juttua Salmen radoista etukäteen ja jännityksellä odotin niitä. Eikä Salme pettänyt nytkään! Jalat meni kyl ihan maitohapoille niillä radoilla. Ja näin me liidettiin: A tulos HYL; B tulos 10, 14/29; C hyppis tulos 15, 12/25. Ensimmäiseltä radalta lähdettiin Inkan kanssa pois, kun ensin harjoiteltiin keinun kontaktii. Toinen agi- ja hyppisrata sujuikin sitten mukavasti, virheistä huolimatta.

Salmen A-rata. B-rata pienin muutoksin toisin päin.
Miettikääs Inkaa tuolla viiden hypyn suoralla ;)

Sunnuntaina oli vuorossa ATT:n kisat Liedossa. Maksi ykkösten agilityradat tuomaroi Anne Viitanen ja hyppiksen Anne Savioja. Oli kyl tosi kivan oloiset radat molemmilla. Minä jo siinä ennakoin, että nyt se eka nolla tulee! Ja miten kävikään: 3 x HYL. Tosi, tosi, tosi masentavaa! Oltiin Inkan kanssa molemmat väsyneitä ja mulla ei kyl kunto eikä keskittymiskyky riittänyt toiseen kisapäivään viikonlopun aikana. Toivottavasti tästä tuli opittua jotain! Onneksi paikalla oli paljon tuttuja, se pelasti päivän. Ja vielä Leenan tekstii facebookista lainaten: ”Kuuleppa Nina....ei se maailma vaan pyöri sillä tavalla että kaikki tekis nollan. Nina tekis nollan, Leena tekis nollan, Jenni tekis nollan ja kaikki tekis nollan....niiii”.

Ollaan Inkan ja Siirin kanssa käppäilty loman aikana päivittäin tuolla Hiittenharjun maastossa. Aivan ihania lenkkejä ovat olleet. Tuossa ”omassa” mettässä ovat tytöt kans päässeet juoksemaan. Keskiviikkona jätin omat koirat kotio ja olin mukana jännittävällä kaupunkiretkellä Varpun ja Tuukan kanssa.

Varpulla ja Tuukalla oli ihmettelemistä kaupungilla. Hienosti molemmat käyttäytyivät,
vaikka välillä jänskää olikin!

Tänään ulkoiltiin, alkoihan maaliskuu aivan mielettömän hienolla ulkoilukelillä. Samalla aloitettiin grillikausi. Kyllä ruoka vaan maistuu niin hyvältä ulkona!

Metsässä ei lunta ole tänä vuonna paljoo nähty. Jäätä sentään pikkupakkasyön jälkeen.

Vuoden ensimmäiset grilliherkut ne siellä odotuttavat syöjiä, njam!

Inka nautiskelee ja maiskuttelee mukavan päivän päätteeksi ilta-auringossa.
Tytöt kun saivat metsälenkin jälkeen luut narskuteltaviksi.

Lomakin loppuu aikanaan, seuraavaa odotellen. Viikko sitten iski myös taudeista kamalin eli pentukuume!! Saas nähdä mihin tämäkin taas johtaa...


2 kommenttia:

  1. Sulla on ollut ilmeisen tylsää eikä yhtään mitään tapahtunut viimeiseen neljään kuukauteen kun blogi on niin hiljainen ;)

    VastaaPoista
  2. Kauhistus, tossa se iski, pentukuume! Jooo, sen jälkeen ei tosiaan oo tapahtunut mitään :D

    VastaaPoista