Pages

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Selvittiin

Huh, nyt voi sanoa, että selvittiin! Jaa, mistä vai? No kauhian synkeästä syksystä. Aurinko nousi täällä Harjavallassa tänään klo 9:48 ja laskee klo 15:13. Päivän pituus on nyt 5 h ja 25 min. Tästä se päivä lähtee taas pitenemään eli hei kevät ja kesä, täältä tullaan! No jospa eletään ensin tämä talvi tästä ;)

Niin koville on ottanut, ettei edes blogia ole jaksanut päivittää. Kattelin tuossa viime päivitystä lokakuulta. Kylläpäs on ollut iloisen valoista tuolloin! Mitäs sen jälkeen on tapahtunut, no käytiin Inkan kanssa viime vuoden tapaan WAWissa... jaa, että missä?

W.A.W. 2013 eli Whippet Agility Weekend –tapahtuma järjestettiin 2.-3.11.2013 Lempäälässä SportDogPark-hallissa. Mukaan oli ilmoittautunut 18 ohjaajaa 23 whippetin kanssa. Osallistujat jaettiin neljään ryhmään ja me oltiin Inkan kanssa Konkarit-ryhmässä. Lauantaina ryhmäämme koulutti Maria Salonen ja sunnuntaina Jukka Leppälä.

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa :) Kuva: Suvi Vartiainen

Inka ja Inkan veli Luka (C’mere Icy Cloudberry). Onpa outo sisko :D

Reissulla yövyttiin ihanassa Vaihmalan Hovissa. Siellä yöpyi myös moni muu whippetliitelijä, joten istuimme iltaa yhdessä hyvin syöden ja päivän tapahtumia läpi käyden. Oli taas niin hieno viikonloppu ja vertaistuki tuli enemmän kuin tarpeen!

Tämä hieno kyltti johdattaa yöpyjän Vaihmalan Hovin pihapiiriin.

Huh, rankka päivä takana! Nukuttiin Inkan kanssa Voudin talossa Ratsumiehen huoneessa.

Inka katselee Vanajaveden maisemia vierasvenelaiturilla, johon myös Hopealinjan laivat pysähtyvät.

Olemme olleet Inkan kanssa muutenkin ahkeria. Ilmoittauduimme Koirakoulu Välkyn käytöskurssille. Ryhmässä on neljä koiraa ja jokainen ottaa vähän omia juttujaan tunnilla. Meillä on Inkan kanssa meneillään ihan sitä perusasiaa eli paikallaanoloa yms. Yhden kurssikerran vietimme viikonloppuna tutustumalla pihapiirin hevosiin ja pässeihin.

Paikallaanoloa liinan kanssa (varmuuden vuoksi). Häiriötekijät takana :)

 Eipä tuo pässi paljoo Inkaa pelottanu ;)

Inkan kanssa on käyty myös Noormarkun hallissa Reetta Mäkelän agilityopissa. Aivan mahtava kouluttaja ja paljon uutta oppii joka kerta. Suurin ongelma on se, että opit ei vaan pysy tämän ohjaajan päässä; ei oo vanhaks tulemista, ei!

"Eikö nyt edes jotain voitais tehdä?", Siiri kyselee tuon tuostakin. Eipä ole paljoo viikolla ulkoiltu, tiet ovat olelleet välillä tosi liukkaat ja sit tietty on ihan pimeetä kun töistä illalla kotiin tulee. Viikonloppuisin on sitten touhuttu valosaan aikaan kaikenlaista, ainakin yritetty ;)

Njams, ihanaa! Eilen tehtiin pitkä lenkki Hiittenharjun maastossa.

Vili lepäili illalla lempipaikassaan sohvalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti