Pages

maanantai 23. syyskuuta 2013

WeCa:n kisat

Eilen kisattiin Inkan kanssa WeCa:n järjestämissä agilitykisoissa. Mitäs siitä sen enempää, sählättiin oikein kunnolla. Ensinnäkin saavuimme paikalle juuri kun rataantutustuminen oli alkanut (olin tulostanut aikataulun netistä, joka sitten olikin muuttunut). Eka rata meni sit vähän plörinäks - Inka varasti heti alussa ja niin edelleen... kolmella kiellolla (aita, puomi, putki) hylky.

Toiseen rataan ehdin sitten tutustumaankin ;) Mukavat radat oli Marjo Heino tehnyt. Sopi meille, oli hyvin paikkoja, joissa sai Inkan vauhtia hiukka hiljennettyä. Siitä huolimatta 20 virhepistettä (vitosia kolme ja yksi kielto), aika -5.01. Tällä menolla sijoituttiin 3/16. Sählääminen jatkui... palkintojenjaossa meinasin viedä mennessäni palkintojenjakajan tarjottimen ja kilpailukirjakin meinas jäädä Noormarkkuun... onneksi muut Harjalaiset vähän katto mun perääni :D

Inka ruusukkeineen ja patukoineen - taitaa patukka olla paremmin Siirin kokoa ;)

Tanja Pitkäsen ottamia kuvia viime viikonlopun kisoista löytyy tästä linkistä

2 kommenttia:

  1. Onnea palkintosijasta :)
    Ja koittakaahan vielä tämän vuoden puolella lähteä kisoihin yrittämään sitä täysosumaa eli nollaa, kyllä sen sieltä pitäs tulla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustuksesta! Mutta kyllä tuo nolla taitaa olla "mission impossible", mut ei se haittaa. Kyllä me vielä kisataan, sen verran mukavaa touhua :)

      Poista