maanantai 15. heinäkuuta 2013

Klag 2013

Tämän vuoden ensimmäiset agilitykisat kisattiin Inkan kanssa Kokkolassa Keski-Pohjanmaan Koirakilta ry:n järjestämässä Klag-agilitytapahtumassa viime viikonloppuna. Heti alkuun Inkan ja minun tulokset ja tästä linkistä koko kisan tulokset:

Kilpailu 12.7.2013 A agilityrata, tuomarina Katarina Virkkala
Tulos 5 virhepistettä, sijoitus 3/20
Kilpailu 13.7.2013 B agilityrata, tuomarina Jarmo Jämsä
Tulos 5 virhepistettä, sijoitus 5/26
Kilpailu 13.7.2013 C agilityrata, tuomarina Jari Tienhaara
Tulos 15 virhepistettä + yliaikaa 3,42, sijoitus 6/24
Kilpailu 14.7.2013 D agilityrata, tuomarina Jarmo Jämsä
Tulos hyl
Kilpailu 14.7.2013 E hyppyrata, tuomarina Jari Tienhaara
Tulos hyl
 
 Miten tuolla palkintojenjaossa oikein toimitaan - selvitäänköhän me siitä?

Kauheen hienoja analyysejä radoista en osaa kertoa. Kaikkiin muihin ratoihin olen suht tyytyväinen paitsi tuohon C agilityrataan. Se oli yhtä tuskaa, kun Inka kuumeni liikaa. Positiivisia asioita oli kussakin kisassa paljon. Onnistuttiin kontakteissa ja kepitkin menivät pääosin hienosti. Rengas onnistui myös, paitsi hyppiksellä. Negatiivisia juttuja oli mm. Inkan ylikuumeneminen ja se, että Inka ei edelleenkään irtaannu ohjaajasta. Kilpailukirjakin on edelleen tyhjä, mutta kyllä niitä nollia sieltä vielä tulee!!

D kisan hylky tuli siitä, että Inka varasti ohi lähtöviivan ja minä otin lähdön uudelleen. Itse rata sujuikin sitten tosi hienosti. Olen kuitenkin tyytyväinen ratkaisuuni; minähän se päätän, milloin suoritukseen lähdetään, ei Inka! Hyppiksen hylky tuli kolmesta kiellosta. Inka pääsi hieman kuumenemaan myös tällä radalla.

Agileeraajan aamupala - tällä jaksaa koko päivän :) 

Kisaviikonloppuna nautittiin myös hyvästä ja hauskasta seurasta sekä maittavista ja riittävistä eväistä. Meitä Harjalaisiahan oli paikalla myös muita. Porukka yöpyi Kokkola Campingin leirintäalueella. Kisat järjestettiin samalla alueella, joten kisapaikalle ei tarvinnut kävellä kuin vajaa sata metriä. Inkan kanssa yövyttiin teltassa. Keli viikonloppuna suosi sekä koirakisoja että telttailua; kesäistä pilvipoutaa lämpötilan pysyessä alle hellerajan ja yöllä painui jopa alle kymmenen asteen. Sunnuntaina tuli pari pisaraa juuri ennen ykkösten kisoja, mutta se ei paljoa haitannut.
 
 Hyvin sujui telttailu Inkan kanssa

Poikettiin koiraystävällisellä terassilla - Inka seuraa
kisoja ja emäntä keskittyy johonkin muuhun ;)

Reissu oli kaikinpuolin mahtava. Ohjaajana opin paljon uusia asioita. Vaikka Inkan kanssa ollaan harjoiteltu jo pitkään ja kisojakin on tullut seurattua monia, niin kyllä ne jutut menee perille vasta, kun itse kisaa. Saatiin paljon hyviä vinkkejä jatkoa ajatellen. Oli mukavaa myös jutella muutaman whippet-omistajan kanssa. He kun ymmärtävät kuitenkin parhaiten tämän rodun "oikut". Nyt vaan lisää treeniä ja lisää kisakokemusta, niin hyvää tulee! Ja emäntä joutuu kyllä kuntokuurille ;)

 Jihuu, kaverini Pihkahan se tuolla on menossa uimaan!


2 kommenttia:

  1. Onnea parista hyvästä radasta, paranee koko ajan, ja niinhän se on tarkotuskin :) Ja kiitti hyvän vaunupaikan järjestämisestä !

    VastaaPoista
  2. ONNEA todella hienoista radoista! Oli mahtava viikonloppu loistavassa seurassa! Ensi vuonna uudestaan! :)

    VastaaPoista