Pages

maanantai 1. huhtikuuta 2013

Leppoisa pääsiäinen

Olemme viettäneet pääsiäistä leppoisin merkein. On syöty hyvin ja nautittu aurinkoisista päivistä. Lumihanget ovat laskeneet, mutta yöpakkaset pitävät vielä huolen, ettei kevät ihan riehaannu valloilleen. Pihapiirin läheisyydestä on bongattu muutamaan otteeseen kettuja. Ja eilen illalla nähtiin sitten kevään ensimmäinen laulujoutsenpari, mahtavaa!


Vili otti pääsiäisen rennosti :)

Paljon muutakin on tapahtunut lähipäivinä. Pertulla oli inssiajo torstaina, juuri ennen pyhiä, ja sai kortin ensiyrittämällä, onnea! Hieman asiaa ennakoitiin ja nytpä meidän pihassa on sitten kaksi volkkaria.

Kohta loppuvat nämä kyydit...
 
Kunhan koiraverkko on hommattu, hoituvat kyydit tällä menopelillä :)

Pääsiäisenä myös sukuloitiin. Lauantaina vietettiin alkuiltaa mummulassa ja sunnuntaina poikettiin kylillä Lempin mummulassa. Molemmissa paikoissa saatiin vatsamme täyteen pääsiäisherkkuja.

Lempi hoffimaiseen tapaan keskellä keittiön lattiaa vahtimassa ruoanlaiton edistymistä ;)

Joka keväiseen tapaan  lähdimme tänään kameroinemme katsastamaan kyiden heräämistä. Suunnaksi otimme suojaisan metsänreunan tässä kotimme lähistöllä. Naapureiden mukaan täällä ei paljon käärmeitä ole näkynyt. Eipä tuottanut retki tulosta, yhtään kyytä ei nähty.

Kyybongari tarkkana

Seuraavaksi odotellaan kurkien saapumista. Sitä ennen voi seurata pihapiirissä pikkulintujen ja naapurin puolella piilottelevan fasaanin touhuilua. Ja iloksemme heräävät myös kaikenmaailman ötiäiset. Ensimmäiset muurahaiset ovat eksyneet tänne sisätiloihin ja eilen näin perhosen lentelevän olohuoneen ikkunan takana. Lajia en kylläkään ehtinyt tunnistamaan.

Niin ja Inkan juoksu on onneksi ohi, joten voimme pikkuhiljaa suunnata ajatuksemme taas agilityn pariin. Onkohan kentällä jo lumet sulaneet? Pitänee käydä joku päivä katsastamassa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti