Pages

lauantai 31. maaliskuuta 2012

Takatalvi - tylsää

Tällaiseen aamuun herättiin tänään...

On sitä ilmoja pidellyt joo ;) Viime viikot kevät on edennyt hurjaa vauhtia, mutta nyt tuli pysähdys. Inkan kanssa aamulenkillä ihmeteltiin lumista maisemaa. Olimme suunnitelleet tekevämme perinteisen keväisen valokuvausreissumme tänä viikonloppuna, mutta taitaa retki siirtyä viikolla parilla.

Lunta ja muutenkin kurja olo - jatkan siis unia!

Pari viikkoa sitten osallistuttiin Inkan kanssa talven viimeisiin agitreeneihin. Nyt odotellaan lumen sulamista ja kesän treenien alkamista. Inkalla alkoi juoksu viikko sitten, joten sen suhteen ajoitus on täydellinen. Olimme kuitenkin suunnitelleet osallistuvamme ensimmäisiin agilityn virallisiin kisoihin pääsiäisenä, joten sen suhteen ajoitus oli huono. Eipä tässä sen ihmeempiä. Antaa Inkan lojua tympääntyneenä sohvalla muutama viikko ja lumien sulaa, eiköhän sitten taas ole virtaa uusiin touhuihin :)

1 kommentti:

  1. Lempi ja sen emäntä1. huhtikuuta 2012 klo 7.03

    Voi Inka, kun et ymmärrä hyvän päälle mitään! Täällä ollaan riemuittu lumesta oikein kunnolla. Ollaan käyty kentällä remuamassa ja tekemässä paaaaljon lumienkeleitä. Emäntäkin on tyytyväinen, kun ei tarvi kuraisia tassunjälkiä kuurata lattiasta. Mutta kai se kesäkin sieltä tulee ja pääsee uimaan!

    VastaaPoista