Pages

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Syksyisen harmaata

Pari sanaa ennen kuin lokakuukin on mennyt menojaan ;) Nyt on sitten syöty suppismuhennosta muutamaankin otteeseen, njam!  Hirvestyskausi on alkanut ja metsässä on kuljettu harvakseltaan. Illatkin alkavat pimenee, joten metsäreissut jäävät viikonloppujen ohjelmaksi kuukausiksi.
Inkan bestis Lempi otti ja muutti emäntänsä kanssa Kokemäelle, voi, voi. No onneksi välimatka on lyhyt, joten varmasti nähdään useasti. Inka madotettiin muutama viikko sitten ja viime viikolla käytiin uusimassa rokotukset. Nyt voidaan olla kolme vuotta rauhassa sen suhteen ja nythän me voidaan sit mennä kisailemaankin, kun on rokotukset kunnossa ;)
Tänään oltiin Suskin ja Pihkan kanssa treenaamassa agilityä keskenämme. ”Valmentaja” teki aluksi tiukan radan, joka sitten loppujen lopuksi meni hyvin. Tulipa sieltä kommentiakin Inkan ja mun työskentelystä: ”Tuo olisi pitänyt saada kuvattua, ei kukaan muuten usko!”.
Inka ja Pihka treenien jälkeen... kyl on nätti tyttö tuo vasemmanpuoleinen ;)

1 kommentti:

  1. Terveisiä vaan täältä Kokemäeltä Inksulille ja muulle porukalle. Lempi jo täällä odottaa pitkästyneenä kaveria, kun emännästäkään ei jalkapuolena ole mitään huvia. Saattaa olla, että mummula kutsuu ens viikolla, joten ehkä näemme silloin!

    Terv. Lempi ja sen laiska emäntä

    VastaaPoista