Pages

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Kesä jatkuu

Ihana, kuuma kesä takana. Heinäkuu hurahti töitä tehden ja viikonloppuisin tien päällä. Ensin heiluttiin Sonispheressä Pertun kanssa, sitten oli vuorossa tupaantuliaiset ja sen jälkeen tyttöjen kanssa hurautettiin ilakoimaan Ilosaareen. Neljäntenä viikonloppuna hurviteltiin Särkänniemessä sekä koirayyterissä ja lopuksi oli vuorossa perinteinen Karmarock. Eipä siinä paljon Inkan kanssa harjoiteltu, mutta tarkoitus olikin pitää kesätaukoa. Ja olihan kelitkin liian paahtavat rehkimiseen :)

Lempi pulikoi koirayyterissä

Ja Inkakin oppi sitten uimaan :)

Lämpimät kuitenkin vain jatkuvat ja hienoista keleistä ollaan saatu nauttia tänäkin viikonloppuna. Olemme olleet talo + koiravahtina kolme päivää. Mikäs sen mukavampaa kuin olla vaan ja nauttia rauhaisasta menosta maalla. Käytimme tilaisuuden hyväksi Inkan kanssa ja harjoittelimme aamuin illoin keppejä. Välillä on kyllä sellainen olo ettei Inkan päässä ole mitään, mutta kai ne kepitkin sitten joku päivä sujuu ;)

Hieman tottista Elsan kanssa - ja Ellu tykkäs!

Inka taasen ei tykännyt - Helka seuraa rauhallisena :)

No pääsihän se Inkakin sitten tositoimiin!

Siiri seuraa ilta-auringon laskiessa muiden touhuja :)

Niin juu, isäntäväki oli taasen jossain koiratouhuissa pokaaleja pokkailees. Pihkan kanssa paimennusta ja agilityä ja Jallan kanssa agilityä toisella puolella Suomee. Kyl koiraimmeiset on outoo porukkaa ;)

1 kommentti:

  1. Kiitos hirmuisesti koirien hoitamisesta, toivottavasti viihdyitte :)

    VastaaPoista